Personvernerklæring nyhetsbrev

Abonnere på nyhetsbrev

Åkerblå Akvademiet sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder informasjon om Åkerblå Akvademiet.

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse, navn, etternavn og firma. Opplysningene vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og av og til brukerundersøkelser om nyhetsbrevet for å få tilbakemelding om hva leserne har behov for og hva de synes er interessant. Når du melder deg på nyhetsbrevet, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg. E-postadressen lagres i en egen database driftet av vår databehandler Make AS, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss. Åkerblå Akvademiet behandler personopplysningene frem til du melder deg av nyhetsbrevet.

Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. At du trekker ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som skjedde før du trakk samtykket tilbake.