Klasseromskurs Hygiene og biosikkerhet
Informasjon om kurset
Oppdrettsnæringen er en av Norges største næringer og den desidert største innen husdyrproduksjon. Ved produksjon av levende dyr er det avgjørende viktig med god biosikkerhet i alle ledd, fra produksjon av rogn til levering av slaktefisk. Begrepet biosikkerhet favner bredt og er en samlebetegnelse for tiltak som skal hindre introduksjon og spredning av smittsomme sykdommer, genmodifiserte organismer og invaderende arter. I dagens oppdrettsnæring har vi utfordringer med en rekke sykdommer og lakselus. Biosikkerhet er sentralt i arbeidet med å holde kontroll på disse helseutfordringene.
Planlagte kurs
Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål angående våre kurs eller ønsker mer informasjon om våre kurstilbud.
Send inn din henvendelse via kontaktskjemaet, så tar vi kontakt så fort vi har mulighet.