Klasseromskurs

Klasseromskurs er fysiske kurs hvor kursdeltakere og arrangør møtes for faglig læring og diskusjon.

 

Våre planlagte kurs

Vi har for øyeblikket ingen åpne kurs for påmelding, men ta gjerne kontakt så finner vi en løsning for deg og dine behov! Du kan også ta en titt på vårt utvalg av nettkurs.

Akvademiet sine klasseromskurs

Kursene arrangeres av en av våre erfarne kursholdere med bred kunnskap innen alle våre aktuelle klasseromskurs. Kursene er spekket med det siste innen faglig oppdatert kunnskap og lovverk, samtidig som det er praktisk rettet for å sikre at deltakeren kan dra med seg nyttig kunnskap inn i sin arbeidshverdag.

Fysiske kurs åpner for presis og tilrettelagt undervisning med gode muligheter for faglig gode diskusjoner og kunnskapsutveksling. 

Behov for et skreddersydd kurs?

Vi kan levere skreddersydde kurs til deg, tid og sted bestemmer du! Vi kan også levere skreddersydde nettkurs.

Engasjerte kursholdere

Alle kurs holdes av engasjerte kursholdere med lang erfaring og god praktisk og teoretisk kunnskap innen en rekke ulike felt. 

Faglig oppdatert

Alle våre kurs er til en hver tid faglig oppdatert innen regelverk og det nyeste innen relevant forskning. Vi oppdaterer også kursene med faglig praksis og erfaring fra felt.    

Kjennskap til din region

Våre kursholdere har flere års erfaring fra felt og er stasjonert flere områder langs norskekysten. På denne måten sikrer Akvademiet et målrettet og relevant kurs tilpasset din region og arbeidsplass.

Praktisk rettet opplæring

Vi i Akvademiet ser viktigheten av å være til stede der det skjer. Vi holder gjerne praktisk rettede kurs på merdkanten hvor vi aktivt sammen med kursdeltaker kan gjennomgå relevant opplæring.  

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål angående våre kurs eller ønsker mer informasjon om våre kurstilbud.

Send inn din henvendelse via kontaktskjemaet, så tar vi kontakt så fort vi har mulighet.

 

Kontaktskjema