Klasseromskurs Rømmingssikring

Informasjon om kurset

Rømming regnes som ett av de største miljøproblem knyttet til havbruksnæringen. Vi i Akvademiet har som mål å bidra til en mer bærekraftig næring, og har derfor laget et kurs i rømmingssikring basert på erfaringer fra tidligere rømmingshendelser og observasjoner våre inspektører har gjort gjennom flere år med utstedelse av anleggssertifikat.

Norsk havbruksnæring har trolig noe av det beste utstyr som er å oppdrive i sin drift. Men, monteres, brukes og vedlikeholdt utstyret riktig i hht prosedyrer og brukerhåndbøker? Utføres arbeidsoppgaver på en trygg og sikker måte og i hht prosedyrer?

Kurset er lagt opp som klasseromsundervisning der vi helst ønsker å møte opp på de ulike lokaliteter. Det er ønske om en høy grad av deltagelse fra kursdeltagere for erfaringsdeling og diskusjoner knyttet til hendelser og konkrete rømmingstilfeller både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Planlagte kurs

Vi har for øyeblikket ingen åpne kurs for påmelding, men ta gjerne kontakt så finner vi en løsning for deg og dine behov! Du kan også ta en titt på vårt utvalg av nettkurs.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål angående våre kurs eller ønsker mer informasjon om våre kurstilbud. 

Send inn din henvendelse via kontaktskjemaet, så tar vi kontakt så fort vi har mulighet.

 

Kontaktskjema