Populært matfisk-kurs i ny drakt

Fiskevelferdskurs matfisk er oppdatert og relansert. Åkerblå Akvademiet garanterer god læringseffekt med praksisnære og relevante eksempler.

–Dette er kurset som alle som jobber med matfisk bør ha, og vårt soleklart mest populære kurs. Derfor er vi stolte av å nå kunne presentere fiskevelferdskurset matfisk i helt ny drakt, og garanterer god læringseffekt, sier Geir Morten Oddebug, leder ved Åkerblå Akvademiet.

Kvalitet i alle ledd

Dette er et e-læringskurs med en varighet på åtte timer som passer for alle som trenger å lære om fiskevelferd og matfisk. Kurset er delt opp i én del om oppdrett av fisk, og én del som omhandler matfisk spesielt, og er lagd i tett samarbeid med vårt fiskehelsepersonell.

–Vi mener vi har klart å skape praksisnært, variert og relevant innhold som knyttes direkte til den virkelige hverdagen for de som jobber med matfisk. Det praksisnære skaper vi ved å vise ekte eksempler, variasjonen skapes gjennom bruk av tekst og tale, animasjoner, videoer, illustrasjoner, bilder og interaktive spørsmål. Det faglige innholdet er godt kvalitetssikret av våre veterinærer og fiskehelsebiologer. De vet hva som til enhver tid foregår i næringen, sier Oddebug, som også selv har bakgrunn som pedagog.

–Så vil du lære mer om matfisk er dette riktig kurs for deg. Alle som skal jobbe med levende fisk er pålagt å ha opplæring i fiskevelferd, og da er dette et bra sted å begynne.

Geir Morten Oddebug, leder i Åkerblå Akvademiet

Bedre fiskevelferd er målet

Oddebug er tydelig på at det viktigste i alle kursene til Åkerblå Akvademiet er å bidra til økt kunnskap og kompetanse om fiskehelse i havbruksnæringen.

 

–Kursene våre skal til enhver tid være så godt oppdaterte som overhodet mulig. Det er viktig for oss å møte krav og forventninger som er internt i næringen, i tillegg til de som er lovpålagte. Våre kurs skal til enhver tid ta for seg det som er aktuelt og relevant. Kursene våre skal være komplette og alle har samme mål, nemlig å gi kunnskap som gir enda bedre fiskevelferd. For det er fisken det handler om. Målet er å hele tiden skape bedre fiskevelferd, sier Oddebug.

Her finner du vårt nye fiskevelferdskurs